iPhone 15 Pro. En Pro støpt i titan.

iPhone 15 Pro. Støpt i titan, og har den banebrytende A17 Pro-chipen, en handlingsknapp som kan tilpasses, og et Pro-kamerasystem med flere muligheter. iPhone 15 Pro har en sterk og lett design i titan i romfartskvalitet, med teksturert, matt glass på baksiden. I tillegg har forsiden Ceramic Shield, som er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. Og den er sprut-, vann- og støvbestandig.1

Avansert skjerm.

6,1-tommers Super Retina XDR-skjermenmed ProMotion øker skjermfrekvensen til 120 Hz når du trenger ekstrem grafikkytelse. Dynamic Island får varsler og oppdateringer i sanntid til å boble opp. Og med Alltid på-skjerm er låst skjerm synlig hele tiden, så du slipper å trykke på den fior å vite hva som skjer. 

 

Du kan nå bestille iPhone 15-serien hos din Mobit-forhandler.

 

 

 

1: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
 
2: Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 6,12 tommer (iPhone 15 Pro,iPhone 15) eller 6,69 tommer (iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.