Når jobbenhetene fungerer sømløst sammen, fungerer virksomheten bedre. ThinkPhone fra Motorola bringer PC- og mobilopplevelser sammen som aldri før. Think 2 Think skaper sømløs integrasjon mellom telefon og PC, og slipper løs produktivitet overalt. Det handler om å få arbeidet gjort – men det handler også om sikkerhet. Med ThinkPhone holder du bedriftsdata trygge mot trusler med pålitelig sikkerhet og flere år med oppdateringer. Beskytt investeringen din med utprøvd Think-kvalitet og holdbarhet. Doble effektiviteten din ved å lade både ThinkPad og ThinkPhone med en enkelt, ultrarask lader. Håndter de tyngste arbeidsoppgavene med en Snapdragon® 8+ Gen 1-prosessor. Vil du ha en bedrift som fungerer bedre sammen? Bli ett med ThinkPhone.

 

 

 

 

Pålitelig sikkerhet og enkel administrasjon

Forretningsdata og mobilplattformer er beskyttet av ThinkShield® for mobil. AI-baserte beskyttelsessystemer, sertifiseringer som brukes av det offentlige, pålitelige leverandører, klarerte produksjonsprosesser og et eget kriseteam gir komplett beskyttelse.

 

Sikker oppbevaring

Enhetens maskinvare, fastvare og programvare er integrert for å beskytte de mest sensitive dataene mot mobilbaserte trusler. Moto KeySafe isolerer PIN-koder, passord og kryptografiske nøkler fra andre enhetsdata for å gi et ekstra lag med sikkerhet på høyt nivå.

Den perfekte kompanjongen til ThinkPad

Utvid det mobile arbeidsområdet og få sømløs tilkobling til PC-en3 med ThinkPhone. Takket være integreringen av Android og Microsoft Windows kan organisasjonen ta produktiviteten til nye høyder. Bare dobbelttrykk på den velkjente røde knappen for enkelt å synkronisere med ThinkPad eller PC. Du kan til og med tilpasse et enkelttrykk til å åpne en valgfri app.

 

Strømming av apper

Gjør mobilen til en del av PC-en. Enkel plattformintegrering gjør at du kan åpne mobilapper direkte på PC-en3.

 

Filoverføring

Å overføre filer mellom ThinkPhone og PC-en3 er like enkelt som å dra og slippe.

 

Avansert webkamera

Med AI-baserte kamerafunksjoner som sporer bevegelsene dine, er du alltid skarp og klar og i sentrum under videosamtaler4.

 

 

 

Lad alle enheter som støtter USB-C, inkludert ThinkPad, med en rask og lett lader som får plass i lommen, i stedet for å drasse på flere ladere. 

ThinkPhone gir deg over 36 timer med batteritid når den er fullt oppladet5 – eller strøm nok til en hel dags jobbing etter bare 15 minutters lading6.

 

 

 

Disclaimer