Vær først ute med den nye Samsung Galaxy S24-serien!

 

 

 

AI i Galaxy S24 åpner opp din verden

Det er på tide å ta neste steg inn i fremtiden. Det nyeste tilskuddet i Samsung Galaxy S24-familien vil snu opp ned på ditt inntrykk av hva en Samsung-mobil kan gjøre for deg. Med utrolige AI-funksjoner1, 2 kombinert med kraften fra 5G, vil Galaxy S24 endre måten du jobber, skaper og kommuniserer på. En nyhet som forandrer både jobben og hverdagen din.

 

Snakk samme språk. På ordentlig. 

Slå på tråden til din forretningspartner i Asia og før en både effektiv og personlig samtale med kollegaen din på vedkommendes språk. Med Live Translate1, 2, 3 oversetter Samsung Galaxy S24 samtaler til andre språk enn ditt eget – mens samtalen pågår. Foretrekker du å sende SMS? Galaxy S24 oversetter tekst like enkelt som tale.

 

 

Smartere og mer sømløs jobb med Galaxy

Bruk Samsung Galaxy S24 sammen med din Samsung tablet eller bærbar PC, så har du en ekstra skjerm. Med Samsung DeX veksler du sømløst mellom skjermene, drar og slipper filer og går fra MS Office Suite til Adobe Sketch eller fra en nettleser til YouTube. Utnytt Samsungs økosystem, så får du jobben gjort på et blunk

 

 

Kjøp din Galaxy S24 hos din nærmeste Mobit-forhandler! Finn din forhandler og ta kontakt HER. Og husk, den beste kundeservicen får du hos de som er tilgjengelig lokalt og digitalt!

 

 

1. Enkelte AI-funksjoner krever innlogging på Samsung-konto.

2. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter.

3. Live Translate krever en nettverkstilkobling og Samsung-kontopålogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Enkelte språk kan kreve nedlasting av språkpakke. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

4. Krever nettverkstilkobling og innlogging på Google og Samsung-konto. Tilgjengeligheten av søkefunksjoner og de støttede appene kan variere etter land, språk og visuelle treff. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen