Kjøp Galaxy S23 serien og spar mer

Nå er endelig nye Galaxy S23 serien her! Frem til 15. Februar kan du kjøpe Galaxy S23 serien for en bedre pris ved binding av Telenor bedriftsabonnement, uansett om du er Telenor-kunde eller ikke fra før av. 


Galaxy S23 - 128GB - 5.990,- med Telenor bedriftsabonnement*

Galaxy S23 - 512GB - 6.490,- med Telenor bedriftsabonnement*

 

Galaxy S23+ - 256GB - 8.190,- med Telenor bedriftsabonnement*

Galaxy S23+ - 512GB - 9.190,- med Telenor bedriftsabonnement*

 

Galaxy S23 Ultra - 256GB - 9.950,- med Telenor bedriftsabonnement*

Galaxy S23 Ultra - 512GB - 11.450,- med Telenor bedriftsabonnement*

 

 

0

Få opptil 6.000,- i innbytte for din gamle telefon!

Ønsker du å oppgradere til den nyeste modellen? Da anbefaler vi at du tar kontakt med din nærmeste Mobit-forhandler for et konkret tilbud på innbytte. Du får minimum 1.000,- i innbytte uavhengig av hvilke telefon du bytter inn. Du kan få opptill hele 6.000,- i innbytte for din gamle telefon.**


Tar det lenger. For din skyld.

Med Samsung Galaxy S23 Ultra endres spillereglene – igjen. Den raske prosessoren, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, og det kraftfulle batteriet på 5000 mAh gjør at du kan gjøre mer på lengre tid.¹ Sammen med S Pen, som overtar der tastaturet og fingrene ikke strekker til, og en krystallklar og lyssterk skjerm på 6,8 tommer hviskes grensene for produktivitet og kreativitet ut. Når du er ferdig deler du raskt og enkelt med Quick Share², uansett hvilket operativsystem mottakeren har. Ta film og bilder med suveren detaljrikdom og lys – hovedkameraet på 200 MP lar deg oppdage detaljer i bilder som du først ikke så. Og på den lyssterke skjermen med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens flyter alt mykt og naturlig.

 

Sikker innenfra og ut – med Samsung Knox kan du føle deg trygg, for alle dataene beskyttes mot eventuelle trusler. Sikkerheten er innebygd fra grunnen av i telefonen og sørger for at du er trygg i dag, i morgen og i fremtiden. Samsung Knox skanner telefonen i sanntid og oppdateres kontinuerlig for at du alltid skal ha den beste beskyttelsen til filene, dokumentene og bildene dine.

Tåler det meste.

Galaxy S23/S23+ er en kraftfull og sikker følgesvenn uansett hvor du går. Med Gorilla Glass Victus 2, Armour Aluminum og IP68-klassifisering⁴ tåler den det meste den utsettes for. Knox Security sørger for at alt som er ditt forblir ditt. Beskyttet fra prosessoren og oppover er dette en av de sikreste mobilene på markedet.

 

Kjøp din Galaxy S23 hos din nærmeste Mobit-forhandler! Finn din forhandler og ta kontakt HER. Og husk, den beste kundeservicen får du hos de som er tilgjengelig lokalt og digitalt!